Har ni kö till er psykolog/kurator eller lokalbrist? Remittera till oss!

Better Help Stockholm har ett omfattande samarbete med en flora av olika vårdcentraler i Stockholms län.

Vi har inget direktavtal med Region Stockholm. Istället arbetar vi som underleverantörer till våra kunder och fakturerar för patientens besök.  Ett besök på remiss hos oss kostar och följer samma regler som patienten möter för ett psykologsamtal direkt på vårdcentralen. 

Vi har generösa öppettider (Må-Fre 08-20, Lö 11-17) och patienten får direkt en snabb tid hos någon av våra duktiga och erfarna behandlare. 

Better Help Stockholm driver specialistmottagning inom psykisk hälsa och vi arbetar med moderna kognitiva arbetssätt som KBT/IPT/ACT, Schematerapi, Mindfulness och andra vetenskapligt beprövade och accepterade metoder. Vi erbjuder behandling inom olika stress, kris, ångest-, oro- och depressionstillstånd, utmattningsdepressioner och stödsamtal av olika typer.

Vi arbetar i Take Care vilket för våra kunder innebär att det ej krävs någon extra administration för att nyttja våra tjänster samt att ersättningen från Region Stockholm till vårdcentralen för de behandlingar vi utför automatiskt landar på vår kunds vårdenhet.  Journalhanteringen i Take Care är helt transparent mellan Better Help och vårdcentralen vilket gör att patienten enkelt kan begära ut sina journalhandlingar via 1177.

Vår mottagning finns idag i Gamla Stan på Prästgatan 9. Här finns flera samtalsrum, en välkomnande reception och väntrum. Patienten kan slå sig ner i väntan på sin behandlare, ta något att äta och dricka, lyssna till avkopplande musik och slappna av. Hos oss trivs man. 

Kontakta oss på 08 – 791 90 10 så berättar vi mer!

Biblioteket